Ce este SiteTalk - OPN?
OPN - Oportunitate de Networking și Afaceri de la SiteTalk

OPN combina intr-un mod util, placut și eficient trendurile social-media cu cele mai noi instrumente de afaceri și marketing online. Dacă ești in căutarea unei modalități de a-ți suplimenta veniturile sau chiar doreăti sa iti dezvolti o afacere profitabilă online intr-un mod etic și complet legal, atunci această oportunitate este exact ceea ce căutai!

Web 2.0, Social-Media și Internet Marketing-ul

Un studiu recent efectuat de National Bureau of Economic Research și publicat in Business Insider arată că pentru prima dată în istorie oamenii își petrec mai mult timp online decât timpul petrecut în fața televizorului. Pentru generația tânără acesta devine, in mod evident, un mod de viață în timp ce pentru cei de vârsta a doua, Internetul devine o ”bătaie de cap” 

Totuși, trebuie să ne adaptăm ”din mers”, de aceea schimbarea pe care o aduce Internet Marketing-ul si Social-Media in dezvoltarea și promovarea unei afaceri este fundamentala! Iată, in imaginea de mai jos, ce se petrece doar într-un minut în lume, pe Internet...


Prin imbinarea strategică a beneficiilor oferite de o platformă de socializare, marketingul traditional si cel online și dinamica vânzărilor directe, OPN a creat una dintre cele mai bune oportunități de networking si afaceri online ce se poate dezvolta la nivel global, nu doar in România. 

Ce face din OPN o oportunitate UNICĂ în lume?
Pentru că foarte multă lume afirmă ca SiteTalk seamănă foarte mult cu Facebook, există totuși câteva diferențe majore care fac din OPN/SiteTalk o oportunitate UNICĂ in lume!

1. Ca si Facebook, SiteTalk oferă tuturor posibilitatea să își creeze un cont GRATUIT, însă. doar SiteTalk își răsplătește utilizatorii cu puncte(ce pot fi tranformate in bani) pentru activitățile desfășurate: Like, Share, Comment, Jocuri, Cumpărături Online, Licitații s.a. 

2. Pe lângă contul GRATUIT, SiteTalk oferă un pachetul complet de instrumente de marketing si promovare online ce pot fi utilizate foarte ușor, chiar de cei mai puțin familiarizați cu calculatorul.

3. Plan de marketing si compensare propus de SiteTalk oferă câstiguri variate si considerabile datorită posibilitătilor de multiplicare nelimitate (este foarte atractiv si usor de ințeles si pus în aplicare imediat doar cu OPN)

4. Training si coaching profesionist oferit gratuit.

5. Și ... multe alte beneficii constante pe care le vei descoperi din mers!


SiteTalk / OPN
Opertunitatea Dezvoltarii Unei Afaceri Online de Succes la Nivel Global

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu